Computer hjælp

Mange mennesker må opgive når deres computer f.eks. bliver langsom, får virus eller andet, som gør at de overvejer at kassere den og købe nyt.
I rigtig mange tilfælde kan din computer blive som ny igen. Ja endog bedre, med meget små indgreb og en "optimering" for små penge.

Er din skærm pludselig blevet "sort", vil jeg også i de fleste tilfælde kunne hjælpe med dette.

Det kan f.eks. være tilførsel af flere RAM. Det kunne også være udskiftning af hard disken til en SSD hard disk, hvor du så kunne bruge den nuværende som extern lager.

Jeg kan hjælpe dig med dette. Kontakt mig via formularen herunder,
Bo Madsen

Please type your full name.
Invalid email address.
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input